Optimizare SEO

SEO este un complex de tehnici menit sa ajute la obtinerea unor rezultate mai bune in motoarele de cautare.

Web Design

Indiferent de dorintele si nevoile tale cu privire la un site, echipa noastra tanara si dinamica iti poate aduce ideea la viata.

Branding

Realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, chiar daca vorbim de o companie mica sau mare.

Mentenanta

Pasul urmator dupa crearea unui Site sau a unui Magazin Online, este actualizarea periodica a acestuia.

Optimizare SEO

SEO este un complex de tehnici menit sa ajute la obtinerea unor rezultate mai bune in motoarele de cautare, adica in obtinerea unei pozitionari cat mai avantajoase.

Durata servicilor de Optimizare SEO este de 3-6 luni, iar rezultatele sunt vizibile dupa primele saptamani.

Pretul si durata difera in functie de Domeniul de Activitate, in urma analizei pietei si concurentei.

Cresterea numarului de clienti

Prin SEO poti sa atragi un numar semnificativ de clienti interesati de serviciile tale.

Costuri infime raportat la cat castigi

Investitia in SEO nu are efecte imediate, dar este o investitie care merita facuta, si care se poate amortiza in viitor.

Adreseaza-te exact target-ului propus

Un avantaj pe care il prezinta SEO fata de afise publicitare sau promovare este ca prin SEO atragi exact vizitatorii interesati de domeniul tau.

Web Design

Indiferent de dorintele si nevoile tale cu privire la un site, echipa noastra tanara si dinamica iti poate aduce ideea la viata.

Obiectivul nostru este sa cream website-ul care va promoveaza identitatea, produsele sau serviciile si care urmareste dorintele viitorilor utlizatori. Ne concentram pe a va aduce ideea la viata, pe a indeplinii fiecare obiectiv pe care vi-l propuneti de la site si de la afacerea dumneavoastra.

Nu ne oprim aici, cautam sa intelegem piata, competitorii si sa propunem cele mai bune solutii.

Dezvoltare

Ne folosim de cele mai noi tehnologii in materie de programare si venim cu idei creative pentru site-ul tau. Ne asiguram ca site-ul tau poate fi gasit usor si rapid.

Design Inedit & Responsive

Indiferent ca este vorba despre un Site de Prezentare sau un Magazin Online, iti vom oferi o varietate de modele din care sa alegi unul potrivit cerintelor tale.

Creat cu Pasiune

Suntem pasionati de ceea ce facem de aceea proiectele noastre sunt de succes atat in ceea ce priveste designul cat si functionalitatea si optimizarea SEO.

Branding

Realizarea unei identitati vizuale (branding) este la fel de importanta, chiar daca vorbim de o companie mica sau mare.

Suntem o companie de branding, iar pentru construirea unei identitati vizuale, oferim servicii precum: web design, logo design, bannere publicitare flash sau gif, design brosuri, flyere, pliante, cataloage, foi cu antet, plicuri personalizate, design carti de vizita, design mape de prezentare, semnatura e-mail, newsletter, CD de prezentare, etc.

Brandul sau marca te ajuta sa te diferentiezi de concurenta ta.

Design Atractiv

Venim cu idei indraznete, originale, cautam cele mai bune solutii, suntem maestri in combinarea elementelor, culorilor, esteticului. Retusam fiecare detaliu pentru cele mai bune rezultate!

Logo Vectorizat

Grafica vectoriala are la baza formule matematice, imaginile vectoriale nu isi pierd din calitate indiferent cat de mult am mari imaginea respectiva, astfel logo-ul tau poate aparea pe un website, pe orice afise sau bannere de dimensiuni foarte mari.

Designeri calificati

Lucram cu designeri certificati si profesionisti care iti vor pune in aplicare ideile in cel mai original si artistic mod. Orice cerinta sau idee poate fi adusa la viata de ei!

Mentenanta

Exista mai multe modalitati prin care poti modifica continutul unei pagini Web.

Daca pagina ta Web este una statica, atunci continutul ei poate fi modificat folosind direct codul sursa HTML sau o platforma CMS precum WordPress, Joomla sau platforme eCommerce (pentru magazine online). In acest fel, mentenanta se face rapid si usor chiar de detinatorul site-ului.

Training-ul pentru utilizarea acestui modul de administrare se face la predarea site-ului, iar din acel moment beneficiarul poate interveni cu modificari si isi poate face singur actualizarile necesare.

Fara batai de cap

Nu mai e nevoie sa cauti tutoriale online pentru actualizari la site.

Informatia mereu actualizata.

Ofera clientilor mereu informatia de care au nevoie intr-un timp scurt.

Cresterea traficului din site

Beneficiezi de o pozitionare mai buna in rezultatele motoarelor de cautare.