+4 0754 974 989
Contacteaza-ne acum pentru un audit seo gratuit pentru site-ul tau! Contact

Servicii Hosting, Gazduire Web Romania

Serviciul de hosting nu este obiectivul nostru de activitate principal, dar pe langa furnizorii deja existenti, la noi gasesti servere performante la viteze mari si costuri reduse.
Pachete Hosting

Oferim servicul de Gazduire Web clientilor nostri care detin un Site sau un Magazin Online. Poti alege dintr-o varietate de pachete potrivite nevoilor.

Servere Performante

Gazduirea shared este optiunea ideala pentru cei care doresc sa-si gazduiasca site-urile care necesita resurse relativ putine.

Securitate Site & Backups

Primiti backup-uri automate, cu restaurari ușoare. Noi imbunatatim securitatea site-ul dumneavostra. si actualizam scripturile necesare.

Gazduire Web

Oferim Gazduire Web pentru site-ul dvs. cu servere securizate. De acest serviciu pot beneficia doar clientii care opteaza pentru Web Design si nu numai.

Panou de Control

Cpanel: cel mai avansat panou de administrare pentru un cont de Gazduire Web. Cu un singur click puteti administra conturile dvs. de email.

Email

Cu putin efort veti reusi sa va configurati casuta de email datorita noului Panou de Administrare, economisind timp si bani.

PREȚURI PACHETE

Subdomenii
Casute mail:
Trafic lunar
MySQL:
Spatiu hosting:
Suport skype:
Suport email/ticket:
Suport telefonic:
Pachet 1
Hosting

20 Lei / Luna

1
2
20 Gb
2 Baza date
3 GB
Pachet 3
Hosting

25 Lei / Luna

2
4
40 Gb
4 Baza date
5 GB
Pachet 3
Hosting

40 Lei / Luna

5
6
80 Gb
6 Baza date
15 GB

Profita acum de oportunitatea unor servicii web profesionale!