+4 0754 974 989
Contacteaza-ne acum pentru un audit seo gratuit pentru site-ul tau! Contact

Servicii Logo Design | Firma Design Grafic

Oferim creativitate si profesionalism in toate elementele concepute de noi.
Logo Vectorial

Grafica vectoriala are la baza formule matematice, imaginile vectoriale nu isi pierd din calitate indiferent cat de mult am mari imaginea respectiva.

Designeri certificati

Fiecare proiect este diferit, de aceea in urma analizei cererii, stabilim cea mai potrivita platforma pentru site-ul tau sau dezvoltam site-ul folosind tehnologii PHP, HTML, CSS, Bootstrap etc.

Logo Profesional

Vei beneficia de cel mai profesional Logo Design din partea echipei Compact Studio si a designerilor dedicati scopului tau, pentru rezultate optime

Design Atractiv

Un design atractiv si o idee originala inseamna un mai mare impact vizual cand vine vorba de magazinul tau online sau firma ta.

Identitate Vizuala

Deoarece identitatea site-ului tau este foarte importanta, iti oferim posibilitatea de a certifica Logo-ul tau, astfel incat orice frauda va fi despagubita.

Branding

Branding-ul este procesul de dezvoltare a unei marci ale companiei; inclusiv numele, sistem de identitate și platforma de mesagerie

Creare Logo, Design Sigla & Emblema

Firma design grafic din Cluj, cream logo-uri, sigle & embleme moderne la comanda intr-o maniera profesionala, iti punem la dispozitie designeri calificati care sa vina cu idei creative si originale pentru imaginea companiei tale. Deoarece punem pasiune in ceea ce facem si muncim din greu, rezultatele au fost pe masura iar clientii multumiti. Suntem o echipa tanara si plina de energie de aceea poti conta pe noi ca vom veni cu cele mai traznite si indraznete idei.

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Costin

Pot spune ca este prima firma in care programatorul a estimat un termen de executie realist de care s-a si tinut. Sunt foarte seriosi si profesionisti, asa ca cu siguranta voi mai colabora cu ei.

Logo Design

Manu Tudor

Specialist in Opencart, recomand si in Prestashop ! Seriozitate si promtitudine ! Creare si mentenanta la doua site-uri de care sunt foarte multumit!

Logo Design

Horia Ionut Baciu

Am avut de facut modificari in backend la mai multe site-uri. Mereu am fost placut surprins de serviciile prompte si rezolvarea problemelor aparute, precum si de implementarea modificarilor dorite de mine in timp scurt. Sunt foarte multumit si cu siguranta voi mai apela! RECOMAND!

Logo Design

Codreanu Daniela

The best way of creating, improving ang growing a blog business is simple: Let design24 know what you wish for and expect nothing less than the best solution ever!

Logo Design

Clienti

Cine sunt clientii nostri
Logo Design
Logo Design
Logo Design
Logo Design
Logo Design
Logo Design

PREȚURI PACHETE

Modificari
Concepte
Tip Logo
Timp
Format vectorial
Branding
Animatie
STANDARD
Logo Design

350 Lei

2
2
Text
2 zile
MODERN
Logo Design

500 Lei

4
4
Emblema
4 zile
PROFESIONAL
Logo Design

700 Lei

6
6
Emblema + Text
6 zile

Profita acum de oportunitatea unor servicii web profesionale!