+4 0754 974 989
Contacteaza-ne acum pentru un audit seo gratuit pentru site-ul tau! Contact

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Cu optimizare SEO site-ul tau poate ajunge in top 10 rezultate google!

Optimizare SEO Daca aveti propriul site, atunci trebuie sa detineti cateva informatii despre SEO. Daca doriti sa atrageti mai multi vizitatori pe site, trebuie sa fiti in masura sa demonstrati ca puteti face bani cu produsele si serviciile online. Pentru a face ca totul sa devina posibil, singurul lucru care trebuie facut, este promovarea site-ului in top 10 al motorului de cautare. Pentru un site care urmeaza sa fie pretuit, trebuie sa stiti ca elementele de baza sunt optimizarea si promovarea site-ului in motoarele de cautare.

  • 93% din toate experientele online incep cu un motor de cautare
  • In 68% din cazuri acel motor de cautare este Google – in Romania procentul depaseste 95%

Profita acum de oportunitatea unor servicii seo profesionale!

Cum influenteaza SEO procesul de business

  • Creste gradul de fidelizare al clientilor fata de brand
  • Sporeste notorietatea brand-ului si puterea acestuia
  • Avantaj competitiv greu de imitat de catre concurenta
  • Permite cunoasterea in detaliu a concurentei
  • Imbunateste cunoasterea comportamentului consumatorului
  • Ajuta la structurarea corecta a portofoliului de produse
  • Este un punct de plecare decisiv pentru alte canale de marketing online
  • Imbunateste experienta de cumparare a clientilor

Optimizarea unui site prin SEO - un adevarat catalizator al afacerii dumneavoastra!

SEO este mai mult decat un canal de marketing, mai mult decat o simpla optimizare a unui site. Este un reper de business, un benchmark daca vreti, un model de bussines pentru antreprenori, un avantaj competitiv greu de imitat daca este implementat corect si da, putem merge pana la a spune ca poate fi parte integranta a culturii organizationale a oricarei companii. Pe de alta parte, SEO inseamna respect pentru consumatori si responsabilitate sociala pe internet prin continutul pe care il cream si promovam. Constientizarea importantei procesului de SEO de catre antreprenorii romani si de catre toti cei care vor sa reuseasca pe internet, si impactul acestuia in succesul sau esecul unei afaceri reprezinta misiunea noastra.

Etapele campaniei de optimizare SEO

Procesul SEO este, pe cat de important pe atat de complex si, pentru ca ia in calcul aproape toate aspectele unui business, este indicat sa fie implementat in mai multe etape.

Stabilirea obiectivelor SEO

Prima etapa a oricarui demers de marketing, fie el online sau offline, trebuie sa fie stabilirea obiectivelor. Campania SEO, ca parte integranta a strategiei de marketing online, nu face exceptie. de aceea primul pas pe care il facem in conceperea unei strategii de promovare SEO este acela de a ne stabili ce obiective seo vrem sa atingem.

Optimizarea on page

In etapa de optimizare SEO on page, toate actiunile se focuseaza asupra site-ului in sine. In mod normal aceasta etapa ar trebui inceputa inca de la realizarea efectiva a site-ului daca vorbim de site-uri noi sau site-uri care vor sa-si schimbe complet structura. Acesta este cazul ideal, pentru ca, in baza unei analize complete a pietei pe care va activa

Optimizarea off page

In aceasta etapa toate actiunile se desfasoara in afara site-ului si au ca scop principal obtinere de cat mai multe linkuri de calitate in mod natural. Conform dictionarului seo intocmit de searchmetrics.com – o autoritate in domeniul marketing-ului online – seo off page “reprezinta toate masurile care pot fi luate in afara site-ului cu scopul de a imbunatati pozitiile acestuia in SERP (search engine results page). Toate aceste masuri ajuta la crearea a cat mai multe backlinkuri de calitate posibile”.

Monitorizare, analiza si raportare

Procesul de optimizare seo este unul extrem de complex, cu foarte multe componente tehnice si tocmai de aceea acordam o atentie deosebita acestei etape. Ne dorim ca fiecare client sa inteleaga cum, de ce si in ce scop desfasuram fiecare activitate. Pentru ca ne dorim transparenta totala, toti clientii nostri beneficiaza de rapoarte lunare detaliate si cel mai important celor care isi doresc, le oferim in aplicatia noastra acces permanent pentru a putea urmari in timp real evolutia campaniei. In aplicatie se pot urmari cei mai importanti indicatori ai campaniei seo.

Intrebari frecvente

Se percepe o taxa de inceput pentru demararea campaniei?

Nu exista taxe initiale de implementare a campaniei. Chiar daca start-ul unei campanii presupune intr-adevar mai multe activitati din partea Design24, acestea sunt oferite GRATUIT!

Cat costa o campanie seo?

Credem in diferentiere. Pentru noi fiecare campanie este unica, fiecare client este diferit! Astfel, toate propunerile noastre sunt personalizate si adaptate nevoilor clientilor nostri. Putem mentiona ca avem clienti ale caror campanii variaza intre 200 si 1600 euro.

Care este modalitatea de facturare? Emiteti factura?

Toti clientii Design24 beneficiaza de contract de servicii seo in baza caruia se emite factura lunara. Factura se emite la jumatatea lunii pentru luna in curs si are ca termen de plata 15 zile calendaristice!

Putem alinia campania SEO la un plan de marketing?

Daca exista deja o strategie de marketing, campania de promovare SEO va fi integrata acesteia. Daca nu exista o campanie de marketing online, putem sa gandim impreuna un plan de marketing si apoi sa integram si campania SEO.

Exista costuri suplimentare?

Toate detaliile campaniei de optimizare SEO, inclusiv partea legata de costuri, sunt transparent reliefate in contract. Totusi, sunt anumite evenimente/oportunitati SEO in piata cum ar fi: Black Friday, targuri de profil, conferinte tematice, sezonalitati, lansarea unor infografice, cand putem solicita bugete suplimentare pentru a profita de aceste oportunitati.

Se garanteaza atingerea obiectivelor SEO?

Ne bazam pe experienta de 7 ani in domeniul SEO, pe statisticele campaniilor derulate si nu in ultimul rand pe cele mai actuale si mai profesioniste tool-uri SEO cu care lucram. Garantam clientilor nostri profesionalism, transparenta si o deosebita atentie la detalii.

Solicita o oferta de servicii SEO

0754 974 989

office@design24.ro