+4 0754 974 989
Contacteaza-ne acum pentru un audit seo gratuit pentru site-ul tau! Contact

Firma Web Design

Cateva lucruri despre noi, inovatie si tehnologiile cu care ne place sa lucram. Luam in calcul fiecare detaliu pentru magazinul dumneavoastra.
Tehnologii Web

Fiecare proiect este diferit, de aceea in urma analizei cererii, stabilim cea mai potrivita platforma pentru magazinul tau sau dezvoltam site-ul folosind tehnologii PHP, HTML, CSS, Bootstrap etc.

Web Design Responsive

Pentru ca afacerea ta sa aiba succes online, o versiune responsive a magazinului iti aduce doar avantaje. Ofera clientilor o experienta pozitiva online dezvoltand magazinul responsive.

Sigla Site

Sigla magazinului care reprezinta compania ta poate inspira clientilor incredere & profesionalism. La noi poti opta pentru un logo profesional la preturi accesibile si vei avea doar de castigat.

Marketing

In domeniul online sunt tot mai multe magazine publice chiar din domeniul tau, dar nu toate au succes. Domeniul nostru este online, stim cum functioneaza piata de aceea te invitam sa construim impreuna o strategie de marketing.

Optimizare SEO

Cei mai multi clienti care doresc SEO au experimentat succesul efemer al promovarii online. Iti oferim audit SEO gratuit pentru magazinul tau bazat pe cuvintele cheie propuse si concurenta online.

Fii in top

Crearea unui magazin online pe langa succes iti poate aduce si pierderi financiare. Alege calea sigura apeland la o firma de Web Design specializata in acest domeniu si asigura-te ca magazinul raspunde cerintelor pietei in estetica si functionalitate.

De ce ai nevoie de un magazin online?

Indiferent de domeniul tau de activitate, cel mai bun start al afacerii tale e de departe realizarea magazin online. Investitia pentru crearea unui magazin online este infima raportat la cat castigi mai apoi prin prezenta online.
  • Un magazin care iti aduce profit.
  • Un magazin optimizat si pentru dispozitivele mobile.
  • Un magazin online responsive, perfect functional.
  • Un magazin online care sa raspunda cerintelor pietei.
  • Un magazin optimizat SEO, astfel incat sa fii pozitionat in topul rezultatelor.
  • Un magazin online cu aspect profesional, estetic si de impact.

Obiectivele noastre

Un magazin online care se incarca rapid Un magazin online bine construit, va fi intotdeauna favorizat in ceea ce priveste incarcarea acestuia, respecta toate standardele Google guidelines si este compatibil cu cele mai importante motoare de cautare.

Actualizarea magazinuluiIti punem la dispozitie un training gratuit care te va ajuta sa iti actualizezi continutul atunci cand doresti fara a fi nevoie neaparat de interventia noastra. Iti stam mereu la dispozitie pentru intrebari si suport tehnic.

O relatie de durata Punem accentul pe colaborarea pe termen lung, te sprijinim cu fiecare pas pe care doresti sa il faci si iti stam la dispozitie pentru a te indruma.

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Costin

Pot spune ca este prima firma in care programatorul a estimat un termen de executie realist de care s-a si tinut. Sunt foarte seriosi si profesionisti, asa ca cu siguranta voi mai colabora cu ei.

Magazin Online

Manu Tudor

Specialist in Opencart, recomand si in Prestashop ! Seriozitate si promtitudine ! Creare si mentenanta la doua site-uri de care sunt foarte multumit!

Magazin Online

Horia Ionut Baciu

Am avut de facut modificari in backend la mai multe site-uri. Mereu am fost placut surprins de serviciile prompte si rezolvarea problemelor aparute, precum si de implementarea modificarilor dorite de mine in timp scurt. Sunt foarte multumit si cu siguranta voi mai apela! RECOMAND!

Magazin Online

Codreanu Daniela

The best way of creating, improving ang growing a blog business is simple: Let design24 know what you wish for and expect nothing less than the best solution ever!

Magazin Online

Clienti

Cine sunt clientii nostri
Magazin Online
Magazin Online
Magazin Online
Magazin Online
Magazin Online
Magazin Online

PREȚURI PACHETE

Design Responsive
Instalare Analytics
Sitemap XML
Hosting
SEO Basic
Filtrare produse
Integrare cu Retele Sociale
Instalare Blog
Import xml
Feed Produse
Logo Design
Support 24/7
PREZENTARE
Magazin Online

400 Euro

BUSINESS
Magazin Online

600 Euro

CORPORATE
Magazin Online

800 Euro

Profita acum de oportunitatea unui magazin online profesional!